Feli Donose nu face nuntă

 Feli Donose trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Cătălin. Cântăreaţa a povestit că iubitul nu a cerut-o încă în căsătorie, nu i-a dat inelul. Atunci cînd a aflat că este însărcinată, ea a trăit un şoc. Ştia că relaţia lor este la început şi se temea pentru viitorul împreună. Iată că totul a decurs minunat, dar nu au de gînd să se căsătorească prea curînd.

„Nu a fost niciun şoc pentru Cătălin. Pentru mine cred că a fost mai mare şocul cînd am aflat că sînt gravidă. Eu nu am crezut niciodată că o să întîlnesc un bărbat care o să îmi fie la un moment dat soţ, cînd va vrea Dumnezeu să plănuim treaba asta. Noi nu ne gîndim la faza cu inel. Eşti legat cu sufletul… Nu am crezut niciodată că o să întîlnesc un aşa bărbat care o să mă susţină şi să mă sprijine atît de mult. Pentru noi sarcina a fost o surpriză, pur şi simplu ne-am trezit că o să fim părinţi. Doamne…am zis că relaţia e la început, ce o să mă fac?!”, a declarat Feli într-o emisiune tv.

De cînd a născut, cîntăreaţa nu a dat foarte multe detalii despre viaţa de mămică sau despre fiica ei. Nora Luna a venit pe lume în 22 noiembrie, iar de atunci, mama sa a publicat în mediul online o singură poză cu ea, în care fetiţa are chipul ascuns. Acum, Feli Donose a dezvăluit cu cine seamănă Nora Luna.

„E foarte mîncăcioasă… Îi cînt muzică populară, pe asta se linişteşte ea. A început să vadă jucărelele, e atentă. (…) Fata nu seamănă cu mine, seamănă cu taică-su. Are de la mine guşa şi somnul“, a spus Feli Donose într-o emisiune TV.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *