Evenimente culturale viitoare la Călărași

Spectacol caritabil: Nu sunt eu. Maia Morgenstern

Din motive obiective, organizatorul spectacolului din data de 24.04.2024, ”Nu sunt eu. Maia Morgenstern”, a decis anularea evenimentului.

*
Miercuri, 24 aprilie, 19:00 la sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.
Toate fondurile obținute în urma susținerii acestui spectacol vor fi donate Asociației Magic: Programul MagiCARE!
Campania Magic ”CAPUL SUS!”, parte din programul MagiCARE, desfășurată în luna martie și aflată anul acesta la a doua ediție, este o campanie de conștientizare a traumei pierderii părului, post-chimioterapie, și de strângere de fonduri pentru peruci medicale, pentru fetițele și adolescentele diagnosticate oncologic.
Vrem să le spunem, împreună:
CAPUL SUS, sunteți nespus de frumoase!
*
În spectacolul-confesiune NU SUNT EU, Maia Morgenstern împărtășește cu tandrețe, nostalgie și umor povești din copilărie și carieră.
Imaginea părinților, „amintirea lor veșnic binecuvântată” și lecțiile prețioase despre demnitate și onoare conturează un tablou emoționant în destinul creator al unei artiste de excepție. Timp de o oră și jumătate, însoțiți de muzica live, spectatorii vor fi purtați într-un carusel al amintirilor, confidenți de încredere pentru secrete nemărturisite până acum, părtași ai bucuriilor mici și mari, martori ai unor situații nedrepte prin care „o elevă ce nu voia altceva decât să fie cum sunt ceilalți copii” a fost nevoită să treacă. „În ziua în care am îmbătrânit, am plâns. Un pic. Știu eu de ce. În ziua în care am îmbătrânit, am obosit un pic. Am respirat greu și m-am rezemat de un copac. Am respirat și am uitat unde am plecat. Și-am râs, nu știu de ce. A fost frumos.”
Biletele se pot achiziționa DOAR online de pe pagina https://poftimcultura.ro/evenimente-vanzare/spectacol-caritabil-nu-sunt-eu-maia-morgenstern/?fbclid=IwAR3RwjXJHRimzL8R2j0gljhT83XlqSGzYW5PpHW0K9A1IDWAnUbzkz162To
Pentru informații suplimentare: telefon 0784 202 738,
https://www.culturalcl.ro/index.php

*

Bătrâna și hoțul
Miercuri, 08 mai, 19:00 la sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.
Rodica Mandache: „Voi juca un spectacol care va fi fost gata în 3 săptămâni.
El a venit dintr-un ZBOR ÎN MEMORIE, unde am găsit-o pe acea mare actriță Irina Răchițeanu-Sirianu. Ultimul ei spectacol este o comedie tragică, nu-i spun titlul până la premieră, pentru că sunt superstițioasă. Voi juca un rol frumos, am și un partener grozav. În fiecare dimineață mă-ntreb cum de-am pus mâna pe el, pe Marius Manole, când el e disputat de toată “floarea cea vestită a mărețului apus.”
El e un brigant, un hoț. Eu o doamnă bătrână pasională. E o lupta fermecătoare de „care pe care”. Nu vă vine să credeți ce v-așteaptă.
Noapte. Un hoț tânăr, naiv și romantic intră într-un „muzeu” să fure o capodoperă. Custodele acesta este o doamnă bătrână cu o energie atomică. Urmează o luptă îndârjită, iar până în ultima secundă nu știm cine „câștigă”. Hoțul este Marius Manole, și eu joc Bătrâna, deși sunt prea tânără. Și scris cu litere mai mici este Alin Aronovici – polițistul.”
Distributie: Rodica Mandache, Marius Manole și Alin Aronovici.
Preț bilet: Categoria 1 – 120 lei
Categoria 2 – 100 lei.
Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași și online, de pe https://www.ticketstore.ro
Pentru informații suplimentare: telefon 0784 202 738,
https://www.culturalcl.ro/index.php

*

Sunt un orb
Duminică, 19 mai, ora 19:30, la sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.
“Sunt un Orb” este un spectacol în care maestrul Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie. Râzi până la leșin, zâmbești scrâșnit, rânjești sarcastic. Și nu în ultimul rând, iei parte la un mare act de creație. Vino, vezi, rămâi încântat!
Biletele se pot achiziționa online de pe https://bilete.sublime.ro
Pentru informații suplimentare: telefon 0784 202 738,
https://www.culturalcl.ro/index.php

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *