Elton John: „Nu am de gând să lansez piese prea curând”

Artistul britanic Sir Elton John, în vârstă de 73 de ani a anunțat că nu are de gând să mai înregistreze piese noi sau să mai lanseze un album prea curând. Elton John a declarat într-un interviu acordat revistei Record Collector: ”Nu este momentul potrivit să mă gândesc la noi melodii. Habar nu am ce naiba o să fac în viitorul apropiat”.

Elton John, în vârstă de 73 de ani, a explicat că ”nu este în dispoziția necesară” pentru a compune. El are o avere de peste 500 de milioane de dolari, bani strânși de-a lungul unei cariere de peste o jumătate de veac. A avut pierderi de 75 de milioane de dolari în 2020 din cauză că turneul lui mondial a fost suspendat din cauza pandemiei. Autorul piesei ”Candle in the wind” a explicat că este foarte fericit alături de gemenii lui de 9 ani, Zachary și Elijah și de soțul lui David Furnish. Se bucură la maximum de viața de familist care i-a fost interzisă atât de mult timp din cauza carierei.

El a explicat în interviul acordat pentru revista ”Record Collector” că a abandonat toate proiectele la care lucra. ”Nu am nici cea mai vagă idee ce o să fac în viitor și asta îmi dă un sentiment foarte plăcut. Nu este momentul să intru iar în studioul de înregistrări și să lucrez la piese noi. Sunt tată și ador acest sentiment. Când voi găsi dispoziția necesară de a compune voi începe să compun piese noi. Dar nimeni nu vrea un Elton John care să compună atunci când starea lui psihică nu este deloc creativă”, a explicat artistul britanic.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *