Elton John, apariţie surpriză pe Broadway |

Elton John, apariţie surpriză pe Broadway

Elton John a susţinut un scurt recital-surpriză, duminică seară, la cea de-a 20-a aniversare a spectacolului „The Lion King” pe Broadway. Compozitorul nominalizat la premiile Tony a interpretat „Circle of Life”, împreună cu întreaga echipă a spectacolului, scrie The Hollywood Reporter.

„The Lion King” a debutat pe Broadway pe 13 noiembrie 1997 şi a cîştigat 6 premii Tony, inclusiv la categoria „cel mai bun musical”. De la premieră, spectacolul a cunoscut 24 de producţii în opt limbi şi a fost urmărit de peste 90 de milioane de spectatori. Produs de Disney Theatrical Productions, spectacolul a avut încasări care au depăşit orice film sau show de pe Broadway din istoria box office-ului.

Adaptarea pentru scenă este bazată pe filmul de animaţie „The Lion King” din 1994, care include piese semnate de Elton John şi Tim Rice. Disney pregăteşte o nouă animaţie, care este programată să fie lansată pe 19 iulie 2019.

Pentru ea îşi vor împrumuta vocile Donald Glover, Beyonce, James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen, Billy Eichner, Alfre Woodard, John Oliver şi Keegan-Michael Key.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *