Ellie White vrea să cucerească Rusia

Tot mai mulţi artişti români încearcă să cucerească topurile internaţionale, ca să-şi facă intrarea pe piaţa muzicală de peste hotare. Este şi cazul lui Ellie White, care speră să cucerească Rusia.

De curând a început o colaborare cu nişte DJ cunoscuţi din Moscova şi crede că asta îi sporeşte şansele de a cuceri piaţa muzicală de acolo.

„Am deja câteva piese la care am lucrat cu Radu Boldea. Săptămână viitoare voi merge în studio, unde voi mai lucra câteva piese, iar în câteva săptămâni, urmează să fie lansat un single la care am lucrat cu nişte DJ din Rusia”, a povestit Ellie, completând că a ajuns la această colaborare datorită soţului ei: „Trebuie să recunosc că pe DJ-ii ruşi i-am găsit prin Doru (n.r. – soţul ei), care de câţiva ani aduce DJ internaţionali pe la toate festivalurile mari din ţară, aşa că are conexiune directă cu ei. Într-o zi, le-a spus că are o «voce», dacă vor să o asculte. Lor chiar le-a placut şi au zis OK. Mi-au trimis o orchestraţie, am făcut o linie melodică, versuri, lor le-a plăcut şi asta a fost”.

Doru Tinca nu este specialist în muzică, însă lucrând atât de mulţi ani în această industrie, şi-a format urechea muzicală şi simte atunci când o piesă poate avea sau nu potenţial. De aceea, Ellie apelează la gusturile lui atunci când nu se simte foarte încrezătoare într-un produs lansat de ea.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *