Edward Sanda şi Ioana Ignat vor să ia o pauză |

Edward Sanda şi Ioana Ignat vor să ia o pauză

De cîteva luni, Edward Sanda şi Ioana Ignat au fost printre favoriții posturilor de radio cu melodia „Doar pe a ta”, piesă cu aproape 20 milioane de vizualizări pe canalele muzicale. Deşi au devenit cunoscuţi peste noapte, cei doi se despart.

Chiar în ziua în care au cîştigat premiul pentru cea mai căutată melodie din România, în cadrul ceremoniei Media Music Awards 2017, cei doi au declarat că următorul proiect va fi unul individual. „Acum trebuie să ne despărţim un pic şi apoi o să vedem. Nu eu sînt muza lui, muză este iubita lui. Ideea este că trebuie să fim un pic pe cont propriu ca să avem şi noi amprenta noastră pînă la urma urmei, iar apoi o să ne unim iar“, a declarat Ioana Ignat, finalista din sezonul trecut de la Vocea României.

Din fericire, celor doi nu li s-a urcat succesul la cap şi nici nu s-au certat pe drepturile de difuzare, ci susţin că vor mai cînta împreună, însă după ce fiecare va deveni cunoscut cu cîte o melodie proprie.

Chiar dacă sînt priviţi unitar, Edward şi Ioana nu formează o trupă, ci au avut pur şi simplu o colaborare care s-a dovedit a fi una extrem de bine primită de public. Niciunul dintre cei doi nu s-a gîndit că piesa „Doar pe a ta” va avea un aşa mare impact şi va fi pe buzele multor români.

„Am avut încredere şi în piesă, dar mai mult am visat că o să se întîmple asta. Nu ne-am aşteptat că o să «explodeze» atît de tare, dar ne bucurăm foarte tare”, a declarat Edward.

„Eu am crezut în piesa asta, de aceea am şi vrut să colaborez. Ideea este că pe el îl înţeleg, el cred că se bucură mai mult decît mine pentru că este piesa lui. O să fiu mai fericită cînd o să fie piesa mea personală. Am zis aşa, în glumă, dar are şi un sîmbure de adevăr”, a spus Ioana.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *