Ed Sheeran are o sosie pe care fanii o opresc pe stradă pentru autografe

Ed Sheeran are o sosie pe care fanii o opresc pe stradă pentru autografe

Wesley Byrne era un lucrător comercial în magazinul Asda, din Marea Britanie, atunci când oamenii au început să-l confunde cu cântărețul Ed Sheeran (26) și să-i ceară autografe. Invitat de curând în emisiunea ”This Morning”, prezentată de Phillip Schofield și Holly Willoughby, Wesley a mărturisit că l-a luat prin surprindere această asemănare, căci nu știa cine e Ed Sheeran, și că prichindeii au fost cei care l-au remarcat, prima oară.

Tânărul de 25 de ani a mărturisit că a fost nevoit să dovedească cine este cu un act de identitate prima oară când i s-a spus că e Ed Sheeran. ”Se întâmpla înainte ca Ed Sheeran să devină atât de cunoscut. O persoană mă tot ruga să-i dau un autograf. Am fost nevoit să-i arăt pașaportul pentru a-i dovedi că nu sunt el”, spune Wesley.

Recunoaște, însă, că i-a luat identitatea artistului atunci când micuții l-au rugat să se fotografieze cu ei sau să le dea autografe: ”N-am avut inimă să le spun că nu sunt el. (…) Le spun că treaba cu muzica n-a funcționat, așa că lucrez aici acum”.

Wesley a precizat și că asemănarea cu celebrul cântăreț britanic i-a adus și critici la locul de muncă, șefii cerându-i să înceteze să se fotografieze cu cumpărătorii magazinului.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *