Drumurile județene DJ 402 și DJ 302 se vor moderniza. 63 km și 32 de stații de autobuz

“Prin contractul pe care îl semnăm astăzi arătăm încă o dată ca administrația județeană pe care o conduc nu oferă călărășenilor promisiuni și vorbe goale, ci fapte concrete pentru bunăstare! Nu vorbim de bani europeni, aducem bani europeni! Nu scriem proiecte, pe care se pune apoi praful prin sertare, ci realizăm proiecte pentru o viață mai bună!” a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Investițiile în infrastructură reprezintă, pe lângă un indicator al vieții civilizate, o resursă vitală pentru atragerea de investiții în județ.

“Știu că vă doriți un județ cu o infrastructură rutieră la standarde europene, așa că multe din investițiile noastre țintesc acest deziderat. Ne dorim cu toții să circulăm pe drumuri mai bune și vom reuși! Împreună!” a mai declarat președintele CJCL, Vasile Iliuță.

Contractul presupune modernizarea a două drumuri județene: DJ 402 și DJ 302. Astfel, DJ 402 face legătura între Curcani și granița cu județul Ialomița, iar DJ 302, între Belciugatele și granița cu județul Ialomița.

Sunt peste 63 de kilometri de drum județean pe care se va turna asfalt, pe care vor fi marcaje rutiere, poduri și podețe și, foarte important, pe care vor fi construite 32 de stații de autobuz ( 4 statii pe – dj 302 si 28 de statii pe – dj 402).

Valoarea totală a contractului este de 90 de milioane de lei, atrași prin POR, iar lucrările propriu – zise vor începe în aproximativ o lună, imediat dupa ce se va emite ordinul de execuție.

“Încă un aspect important! Atenție! Bugetul de anul acesta, ne permite să continuăm, în același ritm susținut, să finalizăm lucrările începute și să deschidem șantiere noi, pe o suprafață de 220 de km de drum. Sunt sigur că împreună, cu răbdare, seriozitate și multă muncă, vom putea să facem din Călărași un județ model în ceea ce privește calitatea drumurilor pe care circulăm!”

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *