Delia, primul concert în condiții de distanțare fizică și un incendiu sub scenă pentru ”atmosferă”

După ce autorităție au devenit mai indulgente cu regulile stricte din timpul pandemiei, oamenii au ieșit la primul concert de după carantină, susținut de Delia, unde s-au respectat cu strictețe măsurile de distanțare socială. Un mic incident pirotehnic și-a făcut și el apariția la „inaugurarea” spectacolului, însă nimeni nu a fost pus în pericol.

Delia a susținut o reprezentație cu 500 de spectatori la Verde Stop Arena, vineri seară, 5 iunie, acesta fiind starul a trei seri de concerte.

Primul concert găzduit de capitală după ce autoritățile au permis evenimentele publice cu maximum 500 de spectatori a fost organizat în așa fel încât să fie respectate în totalitate regulile de distanțare socială. Oamenii au stat în cercuri, pe iarbă, la distanță și s-au bucurat de muzică și de aerul proaspăt, de data aceasta fără îmbulzeala caracteristică spectacolelor de genul.

Seria de trei concerte consecutive a început însă și cu o problemă tehnică ce a dus la un scurt incendiu, sub scenă, stins rapid și fără alte complicații. Se pare că un scurtcircuit la rețeaua electrică a dus la nefericitul incident.

Delia a concertat după fără probleme pentru cei 500 de spectatori, care au urmarit-o așezați pe iarbă, separați de cercuri trasate special pentru a respecta regulile de distanțare fizică. Au fost admise în cercuri doar grupurile de 4 persoane, iar tuturor celor prezenți la eveniment le-a fost scanată la intrare temperatura și, de asemenea, fanii Deliei au trecut printr-un tunel dezinfectant.

Artista a publicat și ea pe rețelele de socializare imagini de la concertul care a deschis seria activităților permise de după carantină, pozând și alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, în ipostaze romantice, spre deliciul urmăritorilor ei.

În stilul caracteristic, cântăreața a îmbrăcat mai multe ținute largi, oversized, fără tocuri sau accesorii prea elegante. Delia a urcat pe scenă comod, în teneși, toată atenția fiind îndreptată însă către coafura sa: mai multe codițe împletite tip coadă de pește.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *