De frica unui nou atentat fanii lui Bieber îl roagă să anuleze concertele

De frica unui nou atentat fanii lui Bieber îl roagă să anuleze concertele

Tragedia de luni seară, când un terorist s-a aruncat în aer în timpul unui concert al Arianei Grande din Manchester, Marea Britania, a creat panică în rândul internauților. Atacul terorist soldat cu 22 de morți și peste 50 de răniți, printre care și copii, a fost un șoc pentru întreaga lume, mai ales că totul s-a petrecut într-un stadion pe care se aflau peste 22.000 de oameni.

Așa că fanii înspăimântați ai unor cântăreți celebri îi imploră pe aceștia să își anuleze viitoarele concerte din Marea Britanie, de frica unui nou atentat. Cum Katy Perry și Lorde au refuzat să facă asta, idolii lui Bieber l-au luat cu asalt pe cântăreț. Cei care-l iubesc pe canadianul de 23 de ani și care au văzut reacțiile din social media după bombardamentul de la concertul Arianei Grande, au făcut front comun pentru a-l implora pe artist să își anuleze viitorul concert din Hyde Park, Londra. Starul va fi prezent pentru un recital mult așteptat pe 2 iulie, în cadrul British Summertime Festival, însă fanii exasperați i-au cerut managerului cântărețului, Scooter Braun, să amâne concertul.

Braun este și managerul de concerte al lui Grande,  Ariana suspendându-și restul turneului Dangerous Woman, după atacul oribil de luni seara. Managerul a declarat public: „Inimile noastre sunt frânte. Cuvintele nu pot exprima durerea pentru victimele și familiile afectate în acest atac fără sens.” În urma acestui incident tragic, securitatea va fi la cel mai înalt nivel la toate concertele viitoare din Marea Britanie, surse apropiate lui Braun susținând că acesta se va asigura ca artiștii să fie în siguranță în orice moment. Katy Perry și Lorde sunt printre sfidătorii care refuză să-și anuleze concertele de la Festivalul BBC Radio 1’s Big Weekend din Hull, Yorkshire. Lana Del Rey, Imagine Dragons și The Chainsmokers vor performa și ei în Marea Britanie.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *