Conducerea TNL Călărași, prezentă la Școala memorială ”Gheorghe I. Brătianu” –ediția a XIII-a

În weekendul 18-20 noiembrie 2022, la Sighetu Marmației, jud. Maramureș, s-a desfășurat cea mai veche și cea mai însemnată tradiție a Tineretului Național Liberal – Școala memorială ”Gheorghe I. Brătianu”, ajunsă la a XIII-a ediție.
„Sighet-Mințile libere trec dincolo de ziduri” a fost tematica acestei ediții a școlii politice și ea reflectă întocmai crezul celor care au apărat libertatea și valorile democratice ale țării noastre.
TNL Călărași a fost reprezentat de președintele Liviu Petrache, secretarul general Ștefan Negoiță și vicepreședintele filialei locale din Independența, Alexandru Voicu.
Evenimentul a debutat în prezența domnului Nicolae Ciucă – președintele PNL, a domnului Lucian Bode – secretar general PNL, precum și a oficialităților de la nivel european, național și a celor peste 100 de tineri liberali, care împreună au vizitat Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei și au adus un omagiu celor al căror destin s-a stins mult înainte de vreme, la Cimitirul Săracilor.
Școala politică a beneficiat și de numeroase workshop-uri, pe durata celor trei zile tinerii liberali având ocazia de a se conecta cu trecutul Partidului Național Liberal, cu valorile și principiile liberale pentru care au luptat și s-au sacrificat înaintașii noștri.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *