Concurs Național de Interpretare Pianistică, ediția a IV-a -„CĂLĂTORIND PRINTRE SUNETE”

În data de 26 iunie la sala Barbu Știrbei Călărași, s-a desfășurat Concursul Național de Interpretare Pianistică, ediția a IV-a „CĂLĂTORIND PRINTRE SUNETE”, organizat de Palatul Copiilor nr. 1 Călărași, în parteneriat cu Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și Consiliul Județean Călărași.
50 de copii = 100 de mânuțe = 500 de degețele de copii din toată țara, cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani au dezmierdat pianul purtând audiența într-o călătorie printre sunete.
Cei mai mulți dintre concurenți au participat la toate edițiile de până acum ale concursului și au reușit să impresioneze juriul din care au făcut parte și invitații speciali- pianistul Alexandru Burcă și tenorul Liviu Indricău.
Directoarea Palatului Copiilor, Lavinia Vasile, a declarat: “Dragilor, sunteți minunați! Vă mulțumim că existați, vă apreciem și vă aplaudăm. Mulțumim pentru sprijinul acordat ca în fiecare an, familiei Gheorghe, care ne sprijină în tot ceea ce facem, Consiliului Județean Călărași, Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași – doamnei manager Georgiana Teodorescu. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit la realizarea acestui concurs.”
Participanții au primit medalii și diplome.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *