Concertul Deliei: live, cu spectatorii în mașini

După ce timp de două luni au stat cuminți în izolare și au trăit din economii, artiștii, organizatorii de evenimente și site-urile de bilete au început totuși să ia măsuri, și-au regândit strategia și s-au adaptat situației. Distracția s-a mutat, în principal, pe internet. Delia, însă, a venit cu o soluție inedită, care îi permite să cânte live, fizic, în fața publicului.

Pe 31 mai, Delia va ține un concert mare, cu public, în București, la Romexpo. Da, se poate și în pandemie, fără să încalce vreo normă de distanțare socială impusă de autorități. Cum? Fanii vor asculta și se vor distra din propriile mașini, în fața scenei. Concertul „drive-in” este o premieră în România. „Fire foarte activă și creativă, Delia nu a suportat perioada aceasta de izolare și a căutat cadrul perfect să revină pe scenă. Va fi, în sfârșit, mai aproape de fani, fizic în fața lor, în cadrul primului concert drive-in de la noi din țară. În locul aglomerației de oameni va fi o parcare plină de mașini. Concertul va fi la fel de spectaculos așa cum artista și-a obișnuit fanii. Totuși, pe scenă se vor lua măsuri stricte de igienă și de distanțare, nu vor mai fi dansatori, doar instrumentiști plasați la 2 metri unul de celălalt”, explică Adrian Tapciuc, project manager Delia.

Capacitatea parcării de la Romexpo este de 350 de mașini, în fiecare mașină putând sta cel mult trei persoane. Biletele au fost scoase la vânzare azi pe bilete.deliaofficial.ro și costă între 290 și 990 de lei per mașină, în funcție de poziția față de scenă și de facilitățile oferite. „Publicul poate să comande mâncare și băutură din mașină, sunt chelneri care se plimbă printre mașini”, precizează organizatorii. Spectacolul Deliei va dura 60-70 de minute, iar cererea de Bis va fi, probabil, dată prin claxoane.

Concertul face parte din noul turneu național drive-in intitulat „CUM ERA”, care va începe în Bucuresti și va continua în cele mai importante orașe ale țării. „Mă bucur să pot anunța primul concert Drive-In din România, pe 31 mai la Romexpo. Sunt nerăbdătoare să cânt live piesele mele și încerc să anticipez sentimentul pe care îl voi avea atunci când în loc de aplauze cei prezenți vor claxona sau vor da flash-uri. Ne vedem pe 31 mai, cu mașina din dotare” a declarat artista. Publicul va putea asculta concertul și prin intermediul undelor radio ale vehiculelor pe o frecvență comunicată la fața locului, astfel încât cei prezenți pot asculta muzica live la maximum în mașină, cu geamurile închise, și vor aprecia actul artistic aplaudând prin intermediul claxoanelor. Organizatorii vor asigura o vizibilitate cât mai bună prin prezența ecranelor video atât la scenă, cât și în zona în care vor staționa masinile.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *