Concert de Crăciun la Călărași

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Centrul Județean de Cultură și Creație vă invită să petreceți clipe de neuitat în compania artiștilor Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” la minunatul ”Concert de Crăciun” programat miercuri, 22 decembrie 2021, începând cu ora 18:00, în Sala Barbu Știrbei.

Dirijor : Tiberiu Oprea Maestru cor : Adrian Stanache

În program lucrări din creația compozitorilor : S. Pautza, E. Anderson, C. Frank, G. Bizet, I. Berlin, Fr. Schubert, Fr. Gruber, A.L. Weber, E. Waldteufel, N. Glanzberg, P. Mascagni ș.a.Biletele se vor pune în vânzare începând cu data de 13 decembrie.

Preț bilet : 30 lei în sală si 20 lei la balcon.

Accesul în sala de spectacole se va face conform măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, ”Se propune ca participarea să fie permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARSCoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore”.

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *