COD DEONTOLOGIC

Stil FM Radio este un post de radio generalist parte a companiei SC EAGLE MEDIA COMMUNICATIONS SRL, independent din punct de vedere politic, care are in grila sa emisiuni informative, de divertisment, cultura si este o sursa de dezbatere avand la baza ratiunea si respectul . Reputa╚Ťia este unul dintre cele mai importante atuuri ale firmei ╚Öi, ca urmare acord─â o mare importan╚Ť─â men╚Ťinerii unei reputa╚Ťii de probitate ╚Öi corectitudine. Codul ne impune tuturor s─â ne desf─â╚Öur─âm activit─â╚Ťile de afaceri ├«n spiritul celor mai ├«nalte valori ╚Öi ├«n conformitate cu legisla╚Ťia ├«n vigoare. De asemenea, Codul ne solicit─â s─â fim receptivi la preocup─ârile exprimate de comunit─â╚Ťile ├«n cadrul c─ârora ne desf─â╚Öur─âm activitatea ╚Öi s─â demonstr─âm cel mai ├«nalt nivel de probitate ╚Öi onestitate ├«n rela╚Ťiile cu ter╚Ťii. Deciziile corecte se bazeaz─â pe onestitate ╚Öi probitate moral─â.

CONSIDERENTE GENERALE

Eagle Media Communications ╚Öi-a asumat angajamentul de a promova ╚Öi a men╚Ťine cele mai ├«nalte standarde de comportare etic─â ├«n toate activit─â╚Ťile sale bazate pe rela╚Ťii de ├«ncredere, ├«ntemeiate pe probitate . To╚Ťi prezentatorii trebuie s─â fie one╚Öti ├«n comunicare, s─â ├«╚Öi asume responsabilitatea pentru spusele ╚Öi ac╚Ťiunile lor, s─â dea dovad─â de compasiune ├«n rela╚Ťiile lor cu comunit─â╚Ťile ╚Öi unit─â╚Ťile administrativ-teritoriale, s─â fie corec╚Ťi fa╚Ť─â de ceilal╚Ťi, s─â respecte toate legile, reglement─ârile ╚Öi politicile ├«n vigoare.

INFORMAȚII CONFIDENȚIALE

Informa╚Ťiile confiden╚Ťiale reprezint─â un atu important. Se interzice folosirea sau divulgarea neautorizat─â a unor asemenea informa╚Ťii. Respect─âm dreptul de proprietate al altor firme asupra informa╚Ťiilor lor ╚Öi ceremtuturor s─â respecte at├ót spiritul, c├ót ╚Öi litera oric─âror legi sau reglement─âri care protejeaz─â drepturile respective. Informa╚Ťiile confiden╚Ťiale sunt acele informa╚Ťii care nu au ajuns deja la cuno╚Ötin╚Ťa publicului, pe care o firm─â nu le-ar da ├«n mod normal publicit─â╚Ťii ╚Öi care afecteaz─â pozi╚Ťia firmei ├«n competi╚Ťia cu alte firme de pe pia╚Ť─â. Printre informa╚Ťiile confiden╚Ťiale se num─âr─â listele de furnizori, prevederile contractelor de licen╚Ťiere, informa╚Ťiile legate de pre╚Ťuri ╚Öi marketing, rapoartele de ├«ncas─âri ╚Öi alte rapoarte financiare non-publice. Modalit─â╚Ťile de ob╚Ťinere a informa╚Ťiei au limite clare, ╚Öi orice modalitate ilegal─â de a culege informa╚Ťii reprezint─â o ├«nc─âlcare flagrant─â a politicii Eagle Media Communications

CONFLICTE DE INTERESE

Trebuie evitat─â orice ac╚Ťiune care d─â na╚Ötere sau creeaz─â impresia c─â d─â na╚Ötere unui conflict de interese cu firma. Este interzis─â ├«ntre╚Ťinerea de orice rela╚Ťii financiare sau de afaceri cu furnizorii, clien╚Ťii ╚Öi competitorii, dac─â asemenea rela╚Ťii pot afecta sau doar dau impresia c─â pot afecta independen╚Ťa oric─ârei decizii care trebuie luat─â ├«n numele societ─â╚Ťii. Este interzis ca angajatul s─â presteze servicii pentru sau s─â aib─â interese financiare fa╚Ť─â de o firm─â care este sau poate deveni furnizor, client sau competitor al firmei. Se interzice angaja╚Ťilor s─â lucreze ├«n afara firmei sau s─â ia parte la orice activitate sau afacere din afara firmei care le poate afecta ├«n orice fel ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor de serviciu sau care poate da na╚Ötere unui conflict de interese.

RELAȚIILE ÎNTRE ANGAJAȚI

To╚Ťi angaja╚Ťii, indiferent de nivel, au urm─âtoarele ├«ndatoriri:

  • S─â respecte orice angajat sau reprezentant al unui furnizor, ca individ, d├ónd dovad─â de polite╚Ťe ╚Öi solicitudine ╚Öi respect├ónd demnitatea personal─â.
  • S─â asigure informarea la modul general a angaja╚Ťilor cu privire la politicile, planurile ╚Öi evolu╚Ťia firmei. Politica noastr─â este de a asigura un loc de munc─â lipsit de tensiuni provocate de aspecte care nu au leg─âtur─â cu firma. Nu va fi tolerat─â crearea unei atmosfere de tensiune prin remarci cu tent─â etnic─â, rasial─â, sexual─â sau religioas─â.
  • Sunt interzise represaliile asupra persoanelor care raporteaz─â ├«nc─âlc─âri ale politicilor sau care ofer─â informa╚Ťii care vizeaz─â asemenea ├«nc─âlc─âri. Firma va ac╚Ťiona cu promtitudine ╚Öi fermitate pentru a sanc╚Ťiona orice act de h─âr╚Ťuire sau represalii ╚Öi a restabili disciplina, merg├ónd p├ón─â la desfacerea contractelor de munc─â ale persoanelor vinovate.
  • Eagle Media Communications recomand─â personalului de conducere ╚Öi angaja╚Ťilor s─âi s─â raporteze orice ├«nc─âlcare a legilor, a reglement─ârilor ├«n vigoare sau a prevederilor prezentului Cod de Conduit─â ╚Öi Deontologie.

Navigare în articole

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *