Cleopatra Stratan începe anul cu o nouă piesă

Cleopatra Stratan începe anul cu o nouă piesă. După ce a colaborat în decembrie cu Edward Sanda pentru „Cozonac“, tînăra artista trăieşte prima dragoste în cel mai nou clip al său şi lansează „Adio“.

Piesa este compusă de Theea Miculescu, Marius Moga, Florian Rus şi produsă în studiourile DeMoga Music. Pentru videoclip, Cleopatra a colaborat din nou cu Român Burlaca, regizorul din spatele clipului „Te las cu inima“.

O poveste cinematografică, „Adio“ pune în scenă sfîrşitul primei iubiri – o dragoste pură, în care fiecare moment este plin de emoţie.

„Am filmat în jur de 18 ore la Palatul Feroviarelor din Chişinău. A fost foarte interesant: ţinute noi, alt look, altă poveste, altă perspectivă, cadre noi şi emoţii diferite! Am colaborat foarte bine cu Alexandr Burjua, băiatul din clip, care este un dansator foarte talentat. Fetele care au participat îmi sînt prietene, ne-am înţeles foarte bine de la început şi încă ţinem legătură. Sper foarte mult să va placă. «Adio» este o piesă în care s-ar putea regăsi oricine“, mărturiseşte Cleopatra.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *