Cleopatra Stratan cu un nou look sexy. Vezi cel mai recent videoclip

Se pare că Cleopatra face orice în ultima perioadă pentru a scăpa de imaginea de fetiță cuminte și inocentă care a fost asociată cu numele ei în toți acești ani, încă de când a scos melodia „Ghiță”, cu care a intrat la inimile tuturor. Iat-o într-o ipostază matură, îmbrăcată ca o adevărată femeie, așa cum singură anunță!

În ultima perioadă, Cleopatra Stratan, fetița de odinioară de cânta „Ghiță”, a tot cochetat cu ținute și look-uri mai îndrăznețe, demonstrându-le admiratorilor ei că a crescut și s-a maturizat. Fiica lui Pavel Stratan a împlinit recent 17 ani și nu mai dorește să fie asociată cu mititica din clipurile sale vechi, care cânta despre iubiri pe care nici nu le experimentase în realitate.

Cireașa de pe tort a fost reprezentată însă de ultima postare a Cleopatrei, care și-a umit admiratorii cu o ipostază pe care aceștia nu au mai văzut-o niciodată. Fiica lui Pavel Stratan s-a pozat sexy, într-o rochie extrem de decoltată și decupată pe un picior, cu sânii la vedere. Se pare că artista demonstrează încă o dată cât de mult a schimbat-o pubertatea, având în vedere că urmăritorii acesteia din mediul virtual i-au mărturisit că nici măcar nu au recunoscut-o în fotografie.

„Doamne, ce au trecut anii..parcă acum cântai „Ghiță” și îi puneam melodia băiețelului meu mereu atunci. Și îmi doream și eu să am o fetiță. Și uită-te la tine acum, că nici măcar nu te-am recunoscut. Asta înseamnă că noi am îmbătrânit”, „Wow, shimbări radicale”, „Nici măcar nu te-am recunoscut, atât de mult ai crescut!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Ipostaza îndrăneață este nouă pentru Cleopatra, care pare că vrea să experimenteze din ce în ce mai tare cu diverse stiluri vestimentare, descoperindu-și, în același timp, feminintatea și sexualitatea.

„Pentru că sunt femeie”, a fost comentariul Cleopatrei care a însoțit imaginea cu care i-a lăsat muți pe fanii ei. Scurt și la obiect, Cleopatra a anunțat că nu mai este, de acum, o fetiță, ci s-a autoproclamat o femeie în toată regula, care alege să poarte rochii decoltate și tocuri înalte. Tânăra spune însă că tatăl ei nu se supară pentru aceste „apariții”.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *