Chris Brown, arestat la Paris, pentru viol

Rapperul american Chris Brown, acuzat de viol de o tînără în vîrstă de 24 de ani, a fost arestat la Paris, potrivit unei surse din poliţia franceză, informează Reuters. Rapperul şi alţi doi bărbaţi – garda sa de corp şi un prieten – au fost reţinuţi luni şi nu au fost încă eliberaţi.

Dacă va fi găsit vinovat, Brown, în vîrstă de 29 de ani, riscă o pedeapsă de pînă la 15 ani de închisoare, potrivit legislaţiei franceze. Fapta ar fi avut loc în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, într-un hotel de lux din Paris. Artistul ar fi cunoscut-o pe presupusa victimă într-un club de noapte şi ar fi convins-o să îl însoţească în camera de hotel, împreună cu mai multe femei.

Tînăra spune că a fost violată după ce a rămas singură cu rapperul. De ea ar fi abuzat şi un prieten al lui Chris Brown, precum şi garda de corp a rapperului. Aceasta nu este prima dată cînd Chris Brown este acuzat de viol. În mai 2018, acesta a fost dat în judecată de o femeie care a spus că a fost violată de cîntăreţ în februarie 2017.

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cîntăreaţa Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala Grammy din acel an. În 2016, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *