Bryan Adams a anunțat că pleacă în turneu

Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, pleacă în turneu! Artistul canadian a anunțat că va susține o serie de concerte începând din vara anului 2021, în Marea Britanie.

Turneul începe la 26 iunie, în Bristol, iar al doilea spectacol va avea loc la Harewood House, din Leeds, Yorkshire, la 10 iulie. Însă înainte de a face anunțul legat de șirul de cântări, Adams a reprogramat spectacolele de la Albert Hall, din Londra, care vor avea loc la 13 și respectiv 15 aprilie. În luna septembrie, el va cânta la Merkur Spiel Arena, din Dusseldorf, Germania. Spectacolul de aici va avea un număr limitat de spectatori, de 7.000 de oameni, care vor respecta distanța socială, vor purta mască și vor respecta normele anti-COVID-19. Concertul este un eveniment test pentru autoritățile germane care vor să vadă dacă astfel de evenimente vor mai putea fi organizate și pe viitor în timp de pandemie.

Extrem de discret și timid, Bryan Adams a stat departe de scandalurile din showbiz. El se iubește cu actrița britanică Alicia Grimaldi (39 de ani) din anul 2009. Multă vreme lumea a crezut că Alicia este asistenta lui personală, pentru că Bryan nu voia să o expună paparazzilor. Cei doi au doi copii împreună, pe Mirabella, de 9 ani și pe Lula Rosylea, de 7 ani. Bryan Adams are o avere estimată la 65 de milioane de dolari și în 2020 a fost nevoit să anuleze o serie de concerte din cauza pandemiei.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *