Barack Obama a debutat în topul Billboard R&B

Fostul preşedinte american Barack Obama a debutat în topul Billboard Hot R&B în prima săptămînă a anului 2019, anunţă The Hollywood Reporter. Barack Obama poate fi auzit în remixul „One Last Time“ de pe coloana sonoră a producţiei de pe Broadwă „Hamilton“, alături de Christopher Jackson şi Bebe Winans.

Fostul preşedinte american a intrăat pe poziţia 22 în clasamentul care a fost publicat sîmbătă. Piesa a debutat cu 307.000 de solicitări pentru audiţie online pe platformele americane şi a fost descărcată contra cost de 9.000 de ori în ultima săptămînă din 2018, potrivit cifrelor oferite de Nielsen Music şi citate de The Hollywood Reporter. Creatorul producţiei de pe Broadwă, New York, Lin Manuel Miranda, este cel care a lansat înregistrarea, ce este o prelucrare a pieselor din spectacol, iar Obama poate fi auzit vorbind despre preşedinţia sa în timp ce muzicienii preiau unele dintre cuvintele sale.

Obama a mai fost inclus în topul Billboard la două secţiuni desfiinţate între timp, cea rezervată vînzărilor de DVD-uri, cu înregistrarea ceremoniei inaugurale pentru preşedinţia sa, în 2009, şi cu piesa „Pop Off“, în care politicianul putea fi auzit în introducerea unei piese interpretate de JX Cannon, care a urcat pînă pe locul al zecelea în clasamentul dedicat artiştilor debutanţi, în decembrie 2015.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *