Ateliere de film și dezvoltare personală, “Limite de cadru”, la Muzeul Municipal Călărași 

Muzeul Municipal Călărași va găzdui, în perioadele 25-27 și 28-30 august 2023, mai multe ateliere de film și dezvoltare personală, intitulate “Limite de cadru”, dedicate adolescenților. 

Se vor desfășura șase astfel de ateliere, la care vor putea participa 60 de adolescenți din municipiul Călărași, care sunt curioși să descopere mediul filmului. 

Tinerii vor avea ocazia să se joace, să își ducă imaginația pe cele mai înalte culmi, să analizeze diverse secvențe, să realizeze filme inspirate din ideile, poveștile și emoțiile lor. În plus, aceștia își vor cunoaște limitele personale și vor învăța cum să construiască echipe productive și pline de înțelegere. Pentru toate aceste lucruri, cei mai buni traineri vor fi prezenți la Călărași: Andreea Lăcătuș (regizoare, manager cultural), Simona Constantin (regizoare, curatoare), Alexandru Lungu (regizor, monteur), Catinca Dorobanțu Mereuță (producătoare, actriță). Cei enumerați au experiență în a conduce atelierele de educație audiovizuală pentru adolescenți. 

Activitățile se vor derula între orele 10:00-13:00 și 14:00-17:00.

Cei care doresc să se înscrie la ateliere, o pot face completând următorul formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFHsR7io9u9nBZL2gucRIlcpPaqt5Uxo0Unq1x6PLHYsxjGw/viewform. 

Participarea la atelierele de film și dezvoltare personală este gratuită. 

„Limite de cadru” reprezintă un program de dezvoltare personală prin cinema și arte conexe, pentru adolescenți. 

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *