Arnold Schwarzenegger anunţă personal cele mai explozive filme şi seriale de acţiune

Arnold Schwarzenegger este noul chief action officer la Netflix şi anunţă personal cele mai explozive filme şi seriale de acţiune. Pe lângă “Fubar”, în care joacă rolul principal, Arnold Schwarzenegger se „ocupă” şi de: “Extraction 2” cu Chris Hemsworth (din 16 iunie), “Heart of Stone” cu Gal Gadot (din 11 august), “The Witcher” (Sezonul 3 Volumul 1 din 29 iunie), “The Night Agent” (disponibil acum pe Netflix), “The Mother” (disponibil acum pe Netflix), “The Brothers Sun” (în curând pe Netflix), “Lift” (în curând pe Netflix).

“Fubar” va putea fi văzut din 25 mai. 

Un agent CIA în pragul pensionării descoperă un secret de familie şi este nevoit să revină în activitate pentru o ultimă misiune. Serialul urmăreşte dinamica familială universală într-o lume a spionilor, presărată cu acţiune şi umor.

“Fubar” îi are ca producători executivi pe realizatorul Nick Santora şi pe Arnold Schwarzenegger, care interpretează rolul principal. Printre producătorii executivi ai serialului se mai numără Adam Higgs, Scott Sullivan, Holly Dale şi Bill Bost, alături de David Ellison şi Dana Goldberg de la Skydance.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *