Antonia, criticată în mediul online

Internauţii români critică decizia Volvo România de a o face pe Antonia imaginea unui nou model de maşină, deşi cântăreaţa nu conduce, ba chiar, după cum ea a mărturisit, nu ştie să folosească o cutie manuală. Într-un interviu acordat pentru Libertatea, în urmă cu un an, Antonia a declarat că nu se pricepe foarte bine la maşini şi a explicat de ce nu conduce în România.

„Mi-am luat carnetul în State, de la 16 ani, dar când am venit în România am vrut să-mi schimb carnetul, nu a funcţionat şi acum trebuie să fac şcoala din nou”, a spus cântăreaţa care a adăugat că ea ştie să conducă doar maşini cu cutie automată şi îşi doreşte să înveţe să conducă şi manual. După ce Volvo România a postat pe Instagram o fotografie cu Antonia alături de maşina a cărei imagine este, internauţii au reacţionat imediat, amintindu-şi că artista nu are permis.

„În primul rând când aduci un brand ambassador te uiţi să vezi că valorile sale sunt aliniate valorilor tale de brand. Care sunt publice. Mi se pare o jignire adusă tuturor fanilor şi posesorilor de Volvo promovarea unui brand ambassador care nu are nici măcar carnet de conducere”, a scris, printre altele, Tudor Galos pe Facebook, care a fost manager în marketing la Microsoft.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *