Angelina Jolie vrea să se împace cu Brad Pitt dar a renunţat, legal, la numele „Pitt“

UPDATE:
S-a tot zvonit în ultimele săptămâni că Angie trage de timp în cazul divorţului de Brad, căci ar vrea să se împace cu el. Ei bine, cea mai recentă acţiune a sa dezminte aceste zvonuri. Pentru ea, nu mai există cale de întoarcere! Angelina Jolie a renunţat, legal, la numele lui Pitt, căpătat în urma căsătoriei cu el din 2014. Aparent, actriţa a depus o cerere legală de a reveni la numele ei, „Angelina Jolie“. Acţiunea ei are legătură cu decizia de a se întoarce pe micile ecrane, în toamna aceasta. Ea va juca în pelicula „Maleficient: Mistress of Evil“, alături de Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer.

_________________________________________________________

Potrivit presei internaţionale, Angelina Jolie s-a răzgândit şi nu vrea să mai divorţeze de Brad Pitt. şi asta pentru că vrea să se împace cu cel care i-a fost alături încă din 2014.

„Angelina i-a spus foarte clar lui Brad că vrea să fie din nou cu el”, a declarat o sursă din anturajul actriţei. Chipurile, pentru a-l recâştiga pe Brad face tot ce-i stă în putinţă pentru a întârzia o decizie în procesul de divorţ.

„Ea şi-ar dori să fie din nou un cuplu şi nu pare capabilă să depăşească situaţia. De aceea întârzie orice decizie din procesul de divorţ”, mai spune respectiva sursă.

Ce spune Brad? Că nu e interesat să se împace cu ea, însă şi-ar dori nespus să aibă o relaţie amicală cu ea, de dragul celor şase copii ai lor: ”El vrea doar să se lămurească situaţia. Dar ea nu vrea să renunţe la ideea ei”.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *