Andreea Bălan, iar pe mâna medicilor

La trei luni de când a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Bălan se confruntă cu o problemă, pe care speră să o rezolve cu o vizită la medicul său. După operaţia de cezariană a mai avut nevoie de trei intervenţii chirurgicale, în urma complicaţiilor apărute.

„Nu ştiu dacă are legatură cu ceea ce mi s-a întâmplat. Simt aşa nişte furnicături la degetele inelar şi cel mic şi cred că vine de la un nerv. Trecea aşa prin cot şi este suprimat. Poate fi de la coloană sau se mai întâmplă la unele femei, după naştere, să le apară. Deocamdată le simt, dar trebuie să merg la control”, a declarat Andreea Balan la Xtra Night Show. După trei operaţii, Andreea Bălan şi-a putut relua activitatea şi acum se simte foarte bine.

„Situaţia arată bine, operaţia s-a vindecat. Am acordul medicilor să cânt şi să dansez. Scena mă împlineşte la un nivel foarte profund. Eu ca să fiu fericită şi sănătoasa psihic, am nevoie să urc pe scenă. Fac asta de la 10 ani. Este ca un drog. Nu pot să trăiesc. Cea mai lungă pauză a fost acum, de patru luni. A fost îngrozitor să stau acasă. Mă împlinesc copiii, mă împlineşte familia, dar scena mă împlineşte la fel de mult. Eu, fără scenă, simt că nu trăiesc”, a mai declarat Andreea.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *