Anca Neacşu, ex-ASIA, cântă la nunţi

Anca Neacşu, ex-ASIA, cântă la nunţi
Anca Neacşu, ex-ASIA, cântă la nunţi

Anca Neacşu, ex-ASIA, cântă la nunţi şi la alte diferite evenimente de acest gen. Foarte mulţi artişti, români sau străini, declară ea, preferă să îşi suplimenteze veniturile în acest fel. Anca Neacşu a acordat un interviu şi a insistat asupra ideii că nu este nimic jignitor în a cînta la nunţi. Şi nu este vorba numai de petrecerile organizate cu ocazia căsătoriilor. Botezuri, evenimente în aer liber organizate de primării, diferite spectacole -Anca Neacşu spune că nu refuză nimic din ceea ce i se oferă.

„Eu? Vai de mine! Merg să cînt oriunde. La tot felul de evenimente merg, nunţi, botezuri, evenimente în aer liber, primării, săli de sport, absolut tot. Să vezi la nunţi, apropo, Mariah Carey cîntă la nunţi, la fel Celine Dion! Eu niciodată în viaţa mea nu merg pe criteriul că nu cînt pe la nunţi sau botezuri“, a mărtuirisit Anca. Anca Neacşu a mărturisit că poate să abordeze aproape orice gen muzical. Le cîntă fanilor melodiile preferate, însă nu are nici o piesă în turcă, a doua sa limbă.

„Să-mi fie ruşine. Nu am avut pînă acum o piesă în limba turcă. Eu vorbesc turca, am devenit şi cetăţean turc şi să-mi fie ruşine că nu am cîntat pînă acum niciodată. (…) Numai că, la nunţi, lumea mă cheamă de obicei pentru piesele A.S.I.A. Se urcă pe mese şi-mi cer să le cînt «Dă-mi nopţile înapoi» şi «Garsoniera». Adrian Ordean este compozitorul pieselor şi mi-a dat acceptul”, a declarat Anca Neacşu

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *