Albumul „No Need To Argue“ al trupei The Cranberries, reeditat în versiune remasterizată

Albumul “No Need To Argue” al trupei irlandeze The Cranberries, care conţine hitul “Zombie” şi este cel mai bine vândut din întreaga carieră a grupului, va fi reeditat la 13 noiembrie într-o versiune remasterizată şi va include piese noi, relatează miercuri EFE.

Casa de discuri Universal Music a anunţat reeditarea albumului “No Need To Argue”, precizând că albumul va fi lansat în format dublu CD sau dublu LP şi va avea trei feţe B, ce vor cuprinde piesele “Away”, “I Don’t Need” şi “So Cold In Ireland”.

La repertoriul original se vor adăuga alte 19 cântece, dintre care unele care nu au fost lansate niciodată, precum “Yesterday’s Gone”, piesă înregistrată la un concert acustic pentru MTV la New York în 1995, sau demo-ul “Serious”, care exista doar în variantă live de slabă calitate, pe Youtube.

“No Need to Argue” a fost lansat pentru prima dată în 1994, iar reeditarea sa vine la câteva luni după ce videoclipul “Zombie” a depăşit un miliard de vizualizări, devenind al cincilea cel mai vizionat clip rock din toate timpurile.

Scrisă de Dolores O’Riordan în semn de protest după atentatele IRA din Warrington în care au murit doi copii şi 56 de persoane au fost rănite în martie 1993, piesa “Zombie” a fost înregistrată la Windmill Lane Studios din Dublin şi produsă de Stephen Street, un vechi colaborator al trupei The Cranberries.

Cu ajutorul “Zombie”, “No Need To Argue” a devenit cel mai vândut album al trupei, cu 17 milioane de exemplare comercializate în întreaga lume. Albumul include şi alte cântece de succes, precum “Ode To My Family” sau “Ridiculous Thoughts”.

În 2018 a fost reeditat albumul de debut al trupei, “Everybody Else Is Doing It So Why Can’t We?” (1993), care include hituri precum “Linger” sau “Dreams”.

După opt albume de studio, cariera grupului s-a încheiat în 2019 cu lansarea ultimului album, “In the End”, lansat drept omagiu postum după moartea neaşteptată a solistei Dolores O’Riordan, în 2018.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *