Adele va debuta în cinematografie |

 

Adele va debuta în cinematografie

Adele (29 ani) are un success răsunător în industria muzicală, fiind posesoarea unui premiu Grammy şi fericita cîştigătoare a unui Oscar. Ceea ce nu se ştie despre ea este faptul că a fost contactată, în numeroase rînduri, de producătorii de film care doresc să îi acorde un rol pe marele ecran. Se zvoneşte că va interpreta un personaj principal în musicalul „Oliver“ şi că este nerăbdătoare să accepte provocarea.

Noutatea conform căreia Adele va debuta în cinematografie vine la scurt timp după ce artista a anulat două dintre concertele care făceau parte din turneul său gigantic. Cîntăreaţa a susţinut mai bine de 121 de spectacole în ultimii doi ani şi s-a împărţit cu greu între datoriile vieţii profesionale şi sarcinile din viaţa personală. Motivul pentru care a ales să anuleze concertele a fost cît se poate de serios. În timpul ultimelor show-uri pe care le-a susţinut şi-a forţat corzile vocale şi a suferit mici leziuni. I s-a recomandat să se menajeze şi să ia o pauză de la activitatea muzicală.

Filmul în care va juca Adele are la bază povestea micului Oliver Twist, din nuvela scrisă de Charles Dickens în anul 1837. Povestea urmăreşte viaţa lui Oliver, un orfan care se întîlneşte cu o bandă de tineri tîlhari care sînt învăţaţi să fure pentru stăpînul lor.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *