Acum pe piață noua bere marca “Partizan”

Acum pe piață noua bere marca "Partizan"
Acum pe piață noua bere marca “Partizan”

Artan şi-a dorit să devină star rock şi a reuşit, la microfonul trupei Timpuri Noi, una dintre cele mai populare formaţii înainte şi după ‘89. La 50 de ani şi-a dorit să slăbească şi a dat jos circa 35 de kilograme. Ajuns la 57 de ani, năzuinţele solistului s-au schimbat, în ton cu vîrsta: şi-a dorit să aibă propria bere. Şi a reuşit.

Partizan – berea! – a fost îmbuteliată weekendul trecut, deocamdată într-o cantitate limitată, de 1.000 sticle, de un cunoscut producător român de bere, în cinstea rockerilor din trupa cu acelaşi nume, Partizan. Deocamdată, au gustat berea doar cei care au făcut-o şi cîţiva prieteni apropiaţi lor, fiindcă produsul nu a fost lansat oficial decît într-un mic bistro din Centrul Vechi, unde Adrian „Artan” Pleşca şi Răzvan Moldovan au susţinut un concert Partizan în varianta unplugged şi şi-au pus în vînzare berea cu 20 de lei sticla de 330 ml.

Produsul este unul superior şi va avea un preţ ridicat şi la raft, căci este o bere artizanală de tipul „american ale pale” – pentru cunoscători.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *