Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Activități specifice Sărbătorii Mărțișorului la primăria Municipiului Călărași

 • Primăria Municipiului Călărași a pregătit o serie de activități specifice Sărbătorii Mărțișorului. Acestea sunt susținute de colegii noștri din cadrul Serviciului Public Piețe Oboare, Muzeul Municipal Călărași și Centrului de zi pentru persoane cu handicap.

  În 21 și 28 februarie se desfășoară la Muzeul Municipal ”Atelierul de mărțișoare”, participanții urmând să realizeze din lut, folosind diverse tehnici de decorare, mici obiecte de podoabă care vor fi oferite drept mărțișor.

  Pe 22 februarie, în zona Orizont, se deschide tradiționalul Târg de Mărțișoare, unde sunt așteptați să expună spre vânzare aproximativ 40 de comercianți. Târgul va rămâne deschis până în jurul datei de 8 martie.

  Toată luna februarie, dar mai cu seamă în aceste zile, în cadrul ședințelor de Art-terapie și a Atelierului de arte frumoase, beneficiarii Centrului de zi pentru persoane cu handicap în colaborare cu ASCHF-R-filiala Călăraşi confecționează mărțişoare handmade. Activitățile au ca finalitate o expoziție cu vânzare, pe 28 februarie, la sediul Centrului, banii strânși urmând să fie folosiți de ASCHF-R în interesul beneficiarilor.

  Post Tagged with

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *