A fost modificat regulamentul de funcționare al parcărilor publice cu plată din Călărași

A fost adoptat Proiectul de Hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 135/25.07/2018 pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de administrare a parcărilor publice cu plată din municipiul Călărași.
Potrivit Regulamentului, au dreptul de a folosi parcările publice deținătorii autoturismelor, persoane fizice sau juridice.


Oprirea/staționarea/parcarea mașinilor în parcările publice cu plată este permisă numai cu tichete eliberate de parcometrele automate de parcare și afișate la loc vizibil în interiorul autoturismului, astfel încât toate datele să fie clare, pe bază de abonament sau utilizând sistemul de plată a taxei de parcare cu telefonul mobil prin aplicația UPPARK (cu card bancar sau SMS) sau prin trimiterea unui SMS de pe telefon cu codul CL1+numărul de înmatriculare al autoturismului la nr. 7442 pentru parcarea de 1h, CL2+numărul de înmatriculare al autoturismului la nr. 7442 pentru parcarea de 2h, CL3+numărul de înmatriculare al autoturismului la nr. 7442 pentru parcarea de 3h.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *